Legfrissebb híreink

Elkészült a 'Csepreigi 50' a Művészetek Palotájában rendezett 2008-as kocertjének DVD-je

A Videó menüpontban megtalálod.

Megjelent a Full Playback aranylmez című albuma

Belehallgathatsz az Audio menüpontban

Sziget BUDAPEST 2010 08 10

Csepregi Gyula fantasztikus koncertet adott a sziget fesztiválon, remek zenészekből összeállt formációval: Dean Brown, Dennis Chambers,  Vasvári Pál
Felvételek a youtube-on találhatók a koncertről:
Video1
Video2
Video3
Video4
Video5

Liszt Díj

Csepregi Gyula 2010. március 15.-e alkalmából Liszt Ferenc Díjat kapott. A díj a szakmai szervezetek felterjesztése alapján kerül kiosztásra az Oktatási és Kulturális Minisztérium által. A díjat Hiller István adta át a Szépművészeti Múzeumban márc. 14.-én. A Liszt Díj a legmagasabb elismerés, melyet a zenei szakma szavazhat meg azoknak a művészeknek, akiknek az előadóművészi teljesítményét kimagaslónak ítélik meg.

Megjelent a Csepregi-Rátonyi Duo új cd-je Gloomy Sunday címmel

Az albumon Seress Rezső dalainak feldolgozása szerepel. A világhírű Szomorú Vasárnap mellett számos gyönyörű Seress szerzemény szólal meg a duo jellegzetes előadásmódjában, pld olyanok, mint a „Szeressük egymást gyerekek”, a „Fizetek főúr”,  vagy a „Nem az a fontos az ember hány éves”. Az utolsó, ún. bonus track egy igazi csemege, hiszen a híres Szomorú Vasárnap szólal meg először magának a szerzőnek az előadásában egy archív felvételről, majd elénekli a dalt Király Linda, aki csodálatos hangjával, és fantasztikus előadásával „koronázza” meg a hanganyagot.


Megjelent az In Line zenekar legújabb cd-je

A címe In Line 2009  E címválasztás nem véletlen, hisz az együttes épp 20 éve, 1989-ben alakult. A jelenlegi formációt Csepregi Gyula és Vasvári Pál mellett Birta Miklós gitáros, és Szendőfi Péter dobos alkotja. Az albumon szerepel még Sütő Márton gitáros, és egy fiatalember, Vasvári Márton is, aki abban az évben (1989) született, amikor a zenekar létrejött, és melodikán, valamint sampler- eken, ill. scratch- eken teszi színessé és jellegzetessé az együttes hangzását.


Archívum
"Swing , Rock Funky"
Pély Barna és a Stúdió 11
Pély Barna az a magyar pop énekes, aki közönségét tekintve elsősorban a fiatalok körében népszerű. Köszönhető ez a kiváló United együttes slágereinek, amiket Barna jellegzetes orgánuma, és fantasztikus előadóképessége fémjelez.
Kevesebben tudják róla azonban, hogy a szakma nagy tekintélyét élvezi, és úgy jazz énekesként, mint tanárként igen sokra becsülik Őt kollégái. A Stúdió 11 zenekarral, illetve annak tagjaival való kapcsolata is a jazz zenéhez köthető, hiszen a Stúdió 11 több tagja is tanított azon a Jazz tanszakon, ahol Barna diplomát szerzett, s így már korán megbizonyosodhattak a fiatal előadó kiválóságáról.
Már nem először zenélnek együtt, de mostani találkozásuk igazi zenei csemegének ígérkezik, hiszen a swing-től a funky-ig, mindent megmutatnak a fiúk, ami a szívükhöz a legközelebb áll, így egy igazi „örömzenélésnek” nézhetünk elébe.

.